Discover Your Talent 2014

Na het succes van de voorbije edities van Discover Your Talent, beslisten de deelnemende bedrijven en Maks vzw, met de steun van Actiris, om opnieuw een dag te organiseren voor jongeren tussen 18-25 jaar in het teken van hun zoektocht naar werk. Dit evenement gaat door op 22 mei, bij Abattoir en biedt een unieke kans om tijdens één dag ervaringen op te doen die jongeren nodig hebben om goed voorbereid aan een jobzoektocht te beginnen. Kandidaat? Meld je snel aan...

Op donderdag 22 mei 2014 zullen 100 Brusselse werkloze jongeren de kans krijgen om samen te werken met een team van 80 vrijwilligers van vijf grote bedrijven en om hen de nodige technieken te leren, zoals het schrijven van een CV en het afleggen van een sollicitatie-interview. 

Daarnaast kunnen jongeren die het wensen, een intensieve begeleiding krijgen bij het zoeken naar werk of een opleiding. Ze krijgen zowel de hulp van Kurasaw tewerkstelling enerzijds en van een mentoring programma anderzijds. Het mentoring programma is een individueel hulpmiddel dat aangeboden wordt door de vrijwilligers van de bedrijven. 
 
Kandidaten tussen 18 en 25 jaar oud kunnen zich hiervoor aanmelden bij bakhta.kurasaw@gmail.com (inschrijving verplicht). Er is de ganse dag catering voorzien voor alle ingeschreven deelnemers. Op deze link vind je een overzicht van vorige edities.