KAMYON strijkt neer bij Abattoir

Woensdag 8 maart nodigen Cultureghem vzw, GC De Rinck en KVS je uit om naar de voorstelling Kamyon te komen kijken en om op de site van Abattoir een hoop gezelligheid te beleven. De voorstelling speelt in het Nederlands, de workshops zijn Frans- en tweetalig. Houten bankjes in de laadbak van een vrachtwagen. Dat is de eenvoudige arena voor Kamyon. Een klein meisje vertelt hoe ze in zo’n vrachtwagen met haar moeder door Europa reist, op de vlucht voor de waanzin. Op zoek naar een veilige thuis, een beter leven. Kamyon reist, zoals zovele duizenden migranten, door Europa. In elk land neemt een nieuwe actrice het woord.

Na de première in Istanbul speelde Kamyon al in Slovenië, Frankrijk, Tsjechië, Italië, Hongarije en Groot-Brittannië. En dit seizoen voor het eerst in Brussel! Kamyon is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 – 13:00 KOOKMET LUNCH (NL, FR)
Gezonde, betaalbare voeding bereid in de funky mobiele keukens van Cultureghem vzw! Zin om mee te koken? Dat kan vanaf 10:00. Inschrijven is niet nodig.

13:00 – 16:00 WORKSHOPS (NL, FR)
MECCANO Samen een lifesize boot bouwen met houten reuzemeccano!
COOKIEFACTORY Leer heerlijk gezonde snacks maken met onverkocht fruit van de markt!
THEATERATELIER met Sjoeke-Marije Wallendal. Voor ouders en kinderen.
COURT CIRCUIT Met driewielers, steps en schansen maken we van het grootste overdekte plein van de stad een circuit op wieltjes, kom meerijden!
En daarnaast kan je natuurlijk gewoon ook zelf je spel komen uitvinden of een praatje maken met de andere bezoekers.

14:00 - 15:00 KAMYON (NL)

15:00 – 16:00 NAGESPREK  (NL, FR)
Deel na de voorstelling uw indrukken en vragen met de artiesten!

Adres: Abattoir, Ropsy Chaudronstraat 24 - 1070 Anderlecht

TICKETS : http://www.kvs.be/nl/kamyon