KANAL PLAY GROUND komt uit de verf

Dat er in de Brusselse kanaalzone gebrek is aan stedelijke ruimtes voor spel, sport en ontmoeting, op maat van de vele kinderen, jongeren en gezinnen in deze centrale wijken is algemeen geweten. Cultureghem vzw transformeert daarom de hall bij Abattoir tot het grootste overdekte speelplein van Brussel. De aannemer startte deze week met verfwerken om het parcours van COURT CIRCUIT 2014 uit te zetten. Het resultaat zie je op de foto hiernaast...

Court-Circuit is een grafisch spel, bestaande uit lijnen, vormen en kleuren die geschilderd zijn op de vloer van de grote overdekte hal voor de slachthuizen van Anderlecht. De spelers worden uitgedaagd om hun eigen regels uit te vinden en te volgen … Een onconventioneel speelterrein voor jongeren, dat nieuwe verbanden creëert met de wijk en de stad. De mobiele keukens van Cultureghem zijn nooit veraf.

Het nieuwe speelterrein wordt op woensdag 17 september 2014 geopend in het kader van FESTIVAL KANALPLAYGROUND 2014. Je kan er van 17 tot 21 september niet alleen terecht om te spelen... De medewerkers van Cultureghem vzw verwennen je ook met heerlijke tussendoortjes en inspirerende sapjes aan onze mobiele END-OF-SUMMER-BAR!

Volg het schilderen van COURT-CIRCUIT via de FB-pagina van vzw Cultureghem ! De officiële website van KANAL PLAY GROUND vind je op volgende link.