Ook op Paasdag is er markt bij Abattoir

Omdat we heel wat vraag krijgen of er nu zondag markt is (Paasdag), vonden we het belangrijk om dit even te verduidelijken. De zondagmarkt bij Abattoir gaat ALTIJD door, ook op feestdagen. Nog op zoek naar een lekker lamsboutje of verse vis voor Paasdag? Of hou je het liever vegetarisch ? Bij Abattoir kom je immers altijd aan je trekken. Wie nog inkopen wil doen, raden we aan om zondag vroeg uit de veren te zijn, of inkopen te doen op onze zaterdagmarkt !

We herhalen nog even voor alle volledigheid dat de markt open is vanaf 7u 's morgens tot 14u. Parkeren is mogelijk op Parking Delacroix, Jules Ruhlstraat, Anderlecht. Maar je kan ook makkelijk de site bereiken dankzij het openbaar vervoer. Er zijn twee metrostations vlakbij (Delacroix en Clemenceau). De bus houdt halt in de Birminghamstraat en in de Bergensesteenweg. En wie het sportief wilt aanpakken, kan steeds met de fiets terecht. Vooraan de hoofdinkom van Abattoir is er een fietsenstalling.

Kom zeker dus je inkopen doen op de markt bij Abattoir. De prijzen zijn dermate interessant en het aanbod is gigantisch.

Vrolijk Paasfeest vanwege het ganse Abattoir-team !