Grossisten lams- en schapenvlees

Op onze site zijn een aantal KMO's actief die, eenmaal de dieren geslacht zijn, ze verder versnijden en commercialiseren naar de grootinustrie, de beenhouwerijen, vleeswaren-bedrijven, grootkeukens en horeca. Sommige onder hen zijn gespecialiseerd in één vleessoort, anderen versnijden alle vleessoorten.
Veel klanten, waaronder heel wat restaurants uit Brussel en tot ver daarbuiten, bestellen dagelijks hun vers vlees rechtstreeks bij de versnijder van hun keuze, en komen hun bestelling zelf opha- len. Mocht u dit ook interesseren, dan vindt u hier alle gegevens. De prijzen zijn gegarandeerd de scherpste, de kwaliteit van de beste.

Schapenvlees

Op de website van het Vlaams infocentrum land en tuinbouw (www.vilt.be) lezen we: "De Belg eet gemiddeld 2 kilo schapenvlees per jaar. In andere Europese landen ligt dat op 4 kilo. Nochtans is lamsvlees gezond en lekker. Maar de consument voelt zich vaak wat onzeker bij het bereiden ervan." ...

Versnijders schapenvlees

 

BUCQUOYE Eddy (1.13)
Burgweg 47
8647 Lo-Reninge
T. 058/28 92 34, F. 058/28 94 41
KESTEMONT (2.06-2.07)
Donderstraat 25
1750 Gaasbeek
T. 02/521 69 33, F. 02/521 69 33
ROBBERECHTS (3.00)
Gasthuisstraat 46
1785 Merchtem
T. 02/520 96 96, F. 02/520 96 91

HURIKO BEEF (3.01)
rue Ropsy Chaudron 24/47
1070 Bruxelles
T. 02/521 60 29
F. 02/521 66 49
huriko-beef@hotmail.com

MANUPOLIS (2.00)
Rue de Herve 231
4030 Grivegnée
T. 02/521 97 70
manu.polis@skynet.be