Een zomer vol culturele activiteiten op woensdagavond!

Met OMTA (Open Meeting Space for Temporary Art) zet vzw Cultureghem in op kunst en cultuur als verbindende factor in de publieke ruimte! Van midden juni tot midden augustus kan je tweewekelijks op woensdagavond bij hen terecht voor een (gratis!) cultuuractiviteit onder de geklasseerde markthal bij Abattoir ! Alle activiteiten zijn gratis. Je hoeft niet te reserveren – kom gewoon langs! Het volledige programma vind je hier...

JULI

  • woe 13/7 – 19:00 -> Dreamteam Culture Night

Een soirée composée dat verschillende artistieke ambities van ons bruisend dreamteam bundelt! Een workshop parkour of breakdance als uitloper van KETMET, tijdelijke tatouages dankzij een samenwerking met Bitoño én een uniek concert van de Brusselse rapper Daflow! Houd de Cultureghem Facebook-pagina in de gaten voor meer info!

  • ma 25/7, di 26/7 & woe 27/6 – 20:15 -> Openlucht cinéma

Net als vorig jaar, slaan we de handen in elkaar met Cinéma Galeries om drie unieke filmavonden voor te stellen, waarbij het menu van de DREAMKITCHEN afgestemd wordt op de inhoud van de film. Een familiefilm op woensdagavond! Een samenwerking met Cinéma Galeries, in het kader van het festival “L’Heure d’été

 

AUGUSTUS

  • woe 10/8 – 18:00 -> Circusvoorstelling “À 2 mètres” van het gezelschap ADM

Een duo circusartiesten toont hoe je je kan laten leiden door je dromen en niet door je angsten, ondanks medische moeilijkheden zoals de nood aan een zuurstoftank. Een samenwerking met Pierre de Lune, in het kader van het festival “Cirque au Balcon”

Bij elke activiteit voorziet Cultureghem een lekkere warme, gezonde maaltijd op basis van de onverkochte groenten en fruit van de markt, in onze DREAMKITCHEN.

Spelplezier dankzij KETMET die tot aan het begin van de activiteit open blijft! Een heerlijke zomerbar met pintjes, wijn, homemade iced tea en verse sapjes!