Bedrijf

Op deze pagina's kan iedereen terecht die geïnteresseerd is in onze zeer boeiende voorgeschiedenis, maar ook op de hoogte wil blijven van de grootse plannen die Abattoir N.V. op deze site koestert onder de wimpel Abattoir 2020.

Wie beroepsmatig in een samenwerking met onze maatschappij geïnteresseerd is, kan hier terecht voor alle administratieve informatie en documentatie.

Onze geschiedenis

Uit de oude doos De n.v. "Slachthuizen en markten van Anderlecht", later omgedoopt tot ABATTOIR n.v. mag dan pas in 1983 zijn opgericht, de geschiedenis van de site is een boeiend verhaal, niet in het minst omwille van alles wat aan de eigenlijke bouw van de hal voorafging. Het schetst een goed sfeerbeeld van hoe het er vroeger in de veehandel en slachterijen aan toeging.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen Iedereen heeft er de mond vol van. Wie vandaag niet duurzaam onderneemt, duurzaam produceert, duurzaam consumeert, … zet zichzelf buitenspel of wordt met de vinger gewezen.

Bij Abattoir n.v. voeren we sinds lang een duurzaam beleid in zowat elk onderdeel van alles wat we ondernemen. Afvalbehandeling is daar maar een klein onderdeel van, maar het loont de moeite dit aspect van onze activiteiten eens van dichtbij te gaan bekijken.