Een rijkelijk aanbod aan grossisten

Op de site van Abattoir zijn tal van groothandels gevestigd die wij doorgaans "grossisten" noemen. Elk van hen heeft zijn specialisatie. Zo zijn er de bedrijven die de dieren slachten, de vleesgroothandels die de dieren versnijden, maar er zijn ook vis-, groenten- en fruitgrossisten actief, een huidenhandel, darmverwerkende bedrijven, "triperies",....

Als u op zoek bent naar informatie om dieren te laten slachten of wil u vlees-, vis-, groenten- en fruit aankopen bij één van deze grossisten, neem dan snel een kijkje in een van de rubrieken hiernaast. Onze grossisten staan er netjes onderverdeeld volgens product of dienstverlening.

De groothandels zijn uitsluitend bestemd voor professioneel cliënteel. Om als particulier inkopen te doen bij Abattoir kan u best terecht op onze 'Markten' die wekelijks op vrijdag, zaterdag of zondag plaats hebben (van 7 tot 14u.). U vind er alle producten van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Opgelet: bij de slachtlijnen kan u ook als partikulier terecht om een dier laten slachten.