Kwaliteitsvol varkensvlees van bij ons !

In België is varkensvlees, samen met kip, een van de meest gegeten vleessoorten. Bekende varkensproducten zijn karbonade, gehakt, spek, worst en ham. De platte ribben, spare-ribs zoals ze doorgaans op het menu staan, zijn onmisbaar voor een geslaagde BBQ. Het is algemeen geweten dat van een varken zowat alles op de meest diverse manieren kan verwerkt worden. Zelfs het bloed dat gebruikt wordt voor een Belgische specialiteit: bloedworsten of zwarte pensen. Voor de versnijdingswijzen van het vlees kan u ook hier terecht op de website van "Slagers Vlaanderen".

Versnijders varkensvlees

Hieronder vindt u de namen van de versnijdersbedrijven die op onze site varkensvlees versnijden en commercialiseren.

AMNIMEAT (2.03-2.04-2.05 - 2.06 - 2.07)
Ropsy Chaudronstraat 24, bus 5 
1070 Brussel
T. 02/ 524 00 18
F. 02/ 527 22 87
E-mail

GRADE Gebr. (2.12)
Demerlaan 19
3270 Scherpenheuvel
T. 02/ 527.43 53
F. 02/ 521 36 24
E-mail

 

FLORU WILLIAM N.V. (2.16)
Ropsy Chaudronstraat 24, bus 45
1070 Anderlecht
T. 02/ 523 76 42
F. 02/ 523 02 65
E-mail