Kalfsvlees is, vergeleken bij rundsvlees, mager vlees dat veel eiwitten bevat. Wist u dat het een van de weinige dierlijke voedingsmiddelen is die vitamine C bevatten. Onder andere om die redenen is kalfsvlees zeer geliefd, maar ook iets duurder. Typisch is de blanke kleur van het vlees.
De meest gekende stukken kalfsvlees zijn de kalfskotelet, het kalfslapje, kalfsgebraad, kalfsfricassee, kalfsschenkel en kalfszwezerik.
Hieronder vindt u de contactgegevens van 9 bedrijven op de site van Abattoir die kalfsvlees leveren.
Versnijders Kalfsvlees
ROBBERECHTS (3.00) |
VERHAEREN (2.08) |
|
BOVO (3.04) Ropsy Chaudronstraat 24, bus 33 1070 Brussel T. 02/ 521 22 79 F. 02/ 523 01 81 |
KESTEMONT (2.06-2.07) Donderstraat 25 1750 Gaasbeek T. 02/ 521 69 33 F. 02/ 521 69 33 |
BAMS sprl (2.09) Rue Louis Braille 16 1082 BRUXELLES M: 0489 39 07 77 |