HOERA, MARKT WEER OPEN !

Vanaf nu donderdag kunnen we eindelijk opnieuw de openlucht markt openen voor het publiek ! Tussen 7 en 14u kan je van donderdag tot en met zondag terecht bij Abattoir voor groenten, fruit, textiel, planten en bloemen, kruiden, kazen, olijven... Onder de overdekte markt mogen 700 bezoekers tegelijkertijd hun inkopen doen, weliswaar in éénrichtingsverkeer én met verplicht mondmasker ! Daarnaast kunnen nog eens 310 bezoekers terecht in de FOODMET voor ondermeer verse vis en vlees. Maak er zeker geen plezieruitstapje van met het gezin en hou afstand. Lees meer...

De markt kan na maanden van sluiting eindelijk terug opgestart worden. Voor de ambulante handelaars alsook voor de winkeliers in de FOODMET is dit uitstekend nieuws !

De in- en uitgangen van de markt zullen wel anders georganiseerd worden : ofwel komt u toe via metro Clemenceau (Bergensesteenweg) ofwel via Parking of Metro Delacroix (Jules Ruhlstraat). U kiest vervolgens in welke van de twee gebouwen u wenst te winkelen en indien nodig schuift u rustig aan in de wachtrij. Foodmet en Overdekte Markt worden gescheiden van mekaar en zullen elk afzonderlijk geteld worden wat het aantal bezoekers betreft. 

Afstand houden, handen desinfecteren, mondmasker dragen zijn verplichtingen alsook het respecteren van het eenrichtingsverkeer !

Kom niet in groep of in gezinsformatie... De toegang zal beperkt zijn en we vragen om geen onnodige risico's te nemen. Het besmettingsgevaar vanwege COVID 19 is nog altijd reëel.

We danken iedereen, bezoekers, handelaars én ons personeel om dit alles in goede banen te leiden en wensen iedereen alvast een fijn én veilig marktbezoek toe.