KETMET is back

De zon breekt stilaan terug door de wolken. Tijd om de gloednieuwe PLAYBOXen aan de wereld te tonen. Op 27 april rolt vzw Cultureghem haar gloednieuwe mobiele speelkoffers voor een eerste keer uit op het grootste overdekte speelplein van Brussel. Hiermee vieren ze de start van een nieuw Cultureghemseizoen met een groots feest op KETMET. Met onnoemelijk veel trots stellen tientallen animatoren en vrijwilligers die dag nieuw spelmateriaal voor aan de ketjes...

De PLAYBOXen worden de nieuwe ankerpunten in dit betonnen stadspark. Samen met vele partners zorgt vzw Cultureghem ervoor dat niemand zich er een seconde kan vervelen. Van koken tot boksen, van steppen tot bouwen, … met een grimstand, een leeshoek, een karaokebar, een 3D-printlab en nog veel meer... Er staan niet minder dan 15 activiteiten op het programma.
Bovendien is het helemaal gratis en toegankelijk voor iedereen.

Ze heropenen ook BARATTOIR, de wekelijkse hangplek voor jong en iets minder jong, met nog meer gezond smulplezier dan vorig jaar. Weer of geen weer, onder het gigantisch dak van de overdekte markt van Abattoir doen ze de stad sowieso samen stralen. Dus kom af and join the party !

 

PROGRAMMA

12u00 - 17u00

BARATTOIR: Restaurant, rustplaats, ontmoetingsplaats!

13u30 - 14u00
Voorstellen PLAYBOXen  
Opening KETMET

14u00 - 17u00
PLAY
Trampoline
DJ-atelier
Voetbal
Dans
Bouwatelier
Karaoke
Bibliotheekhoekje
Grimme
Creatief atelier
3D-printing
Babyhoek
KOEKJESFABRIEKBOX
MECCANOBOX
BOKSBOX
STEPBOX