De "place to be" van Brussel: Boeremet

VOORLOPIG NOG NIET ZEKER OF ER NOG DIT JAAR BOEREMET ZAL PLAATSVINDEN !

Door de gekende nieuwe Covid-maatregelen kan er op 23 december eerstkomend geen BOEREMET worden georganiseerd. Op 22 december 2021 wordt door onze regering opnieuw een overleg-comité georganiseerd en hopen we toch met het Corona Safe Ticket en de zelftesters u op de BOEREMET van 23/12/2021 opnieuw te kunnen begroeten. 

TICKET KOPEN ? 

Openingsuren: van 18u tot 23u   -  Adres: toegang én parking : 1070 Anderlecht, Jules Ruhlstraat (DELACROIX Parking)

Ambiancemuziek in alle genres ! De organisatie behoudt het recht voor om de toegang te controleren (covid safe ticket en identiteitskaart voor te leggen worden)

 

COVID PROTOCOL

Aan de inkom: gelieve uw Covid Safe Ticket en identiteitskaart te presenteren

Op de event-site zelf: geen social distancing noch mondmaskerplicht. Mogelijkheid tot dansen

Om toegang te krijgen tot het evenement dient u uw Covid Safe Ticket en uw identiteitskaart te tonen. Voor het Covid Safe Ticket kunt u gebruik maken van de mobiele applicatie covid safe (covidsafe.be). Deze mobiele applicatie genereert automatisch een QR CODE op voorwaarde dat tenminste aan één van de volgende vereisten werd voldaan:

  • Volledig vaccinatieschema voltooid (en dit tenminste 14 dagen voor het evenement)
  • Negatieve PRC-test (afgenomen binnen de 48u voor het evenement)
  • Snelle antigeentest (afgenomen binnen de 24u voor het evenement)
  • Bewijs van herstel van corona ( 6 maanden)

het is noodzakelijk om je identiteitskaart bij te hebben.

Een snelle antigeentest dient te worden uitgevoerd bij een erkende apotheker of in een testcentrum, en zal enkel geldig zijn indien deze werd uitgevoerd woensdagochtend, de dag voor het evenement.

 
BOEREMET, dén echte afterwork bruxellois ! Foodtrucks, bars, DJ, en volk, véél volk en nog véél meer ambiance... 

Het parkeertarief is inbegrepen in het online ticket van 10 euro/persoon. Je kan de Boeremet bereiken, te voet of met de wagen, via Parking Delacroix, Jules Ruhlstraat, Anderlecht.

De Boeremet is ook makkelijk bereikbaar via metrostation Delacroix of Clemenceau (lijn 2 en 6). Laatste toegang tot 22u.

Video-productie : Alain Colard (alain@airdrone.be)

 

De Boeremet, uw wekelijks rendez-vous bij Abattoir !

De Boeremet is fun, is shopping, is after-work. Sfeervolle belichting, een hippe dj, tal van foodstores, bars, en volk, veel volk zelfs ! Dit alles onder de overdekte markt van Abattoir. Vanaf 18u tot uiterlijk middernacht.

Echte Brusselse ambiance, no stress !

 

Happy hour : van 18u tot 19u !

Parkeren kan al vanaf 5 euro op Parking Delacroix, Jules Ruhlstraat te 1070 Anderlecht. Opgelet, de parking kan enkel met de krediet- of betaalkaart betaald worden, geen cash dus ! Er is ook metro op wandelafstand (Delacroix of Clemenceau, lijn 2 & 6).

Hieronder vindt u een plan van de parking en de site van Abattoir.